logo-mini
masterclass

Fitzroy creëert Masterclass voor Zilveren Kruis Business

Share

Fitzroy creëert Masterclass voor Zilveren Kruis Business

masterclass

Zilveren Kruis heeft als ambitie is de nummer 1 zakelijke zorgverzekeraar te zijn in Nederland, door de beste te zijn in Gezond Ondernemen. Na de goede zakelijke campagne van 2016 wilden we onze boodschap over Gezond Ondernemen ook dit jaar bij ondernemend Nederland onder de aandacht brengen.

Werk en privé lopen steeds meer door elkaar. Daarbij is het niet altijd makkelijk om mensen vitaal en inzetbaar te houden in een tijd waarin steeds meer van medewerkers wordt verwacht. Het is daarom niet vreemd dat steeds meer organisaties investeren in het aanpakken van verzuim, preventie en in het versterken van medewerkers. Zilveren Kruis gelooft dat succesvolle bedrijven zich onderscheiden door gezonde en vitale medewerkers. En staat haar klanten hierin graag met raad en daad terzijde.

Door een live online masterclass te organiseren over inspiratie en oplossingen op het gebied van slaap en stress. In een 45 minuten durende masterclass ging Harm Edens in gesprek met twee experts en Jan-Willem Evers, directeur commercie Zilveren Kruis. In totaal hebben we live 345 unieke kijkers bereikt met een piek van 191 kijkers tegelijkertijd. Gemiddeld werd er 29 minuten gekeken.

Bekijk de masterclass op zilverenkruis.nl/zakelijk


Leave a Comment