logo-mini
teva

Fitzroy ontwikkelt ‘Hunger Games-achtige’ film voor Teva

Share

Fitzroy ontwikkelt ‘Hunger Games-achtige’ film voor Teva

Het schoenenmerk presenteert samen met het Deense modemerk Han Kjøbenhavn een gelimiteerde sandaal.

Begin november maakte Teva bekend zonder pitch voor Fitzroy te hebben gekozen, voor de ontwikkeling van nieuwe campagnes in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Het idee voor de samenwerking tussen de modemerken ontstond tijdens de presentatie van de nieuwe Han Kjøbenhavn-collectie, waar alle modellen Teva-sandalen droegen. Volgens de merken is de samenwerking een voorbeeld van ‘vervagende grenzen tussen outdoor en high fashion’.

Survival of the Fittest

Fitzroy produceerde voor de sandaal in Kopenhagen een film die gaat over de combinatie van de stedelijke roots van Han Kjøbenhavn met het buitenleven dat Teva kenmerkt. De film moet beide werelden raken in het onderdeel dat voor beiden even belangrijk is, namelijk vastberadenheid. De Hunger Games-achtige beelden worden ondersteund door het gedicht ‘The Quitter’ van Robert W. Service, dat gaat over omgaan met tegenslagen.

De ‘Teva x Han Kjobenhavn-collectie’ zal zeer gelimiteerd verkocht worden in de winkels van Han Kjobenhavn in New York, Parijs en Kopenhagen, door geselecteerde retailers en online op hankjobenhavn.com en teva-eu.com.

De film is sinds vandaag online te bekijken:

Lees meer op Adformatie


Leave a Comment