PRIVACY STATEMENT

Fitzroy Amsterdam is gevestigd aan de Prins Hendrikkade 192-1 (1091 KR) te Amsterdam. Wij verwerken persoonsgegevens van prospects, klanten en andere contactpersonen. Dit wordt gedaan zodat we onze klanten en contactpersonen zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Fitzroy Amsterdam heeft geen Functionaris Gegevensbescherming aangesteld. Indien je toch vragen hebt, kan hiervoor altijd contact opgenomen worden via mail (info@fitzroy.nl) of telefoon (+31(0)204080774).

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens : voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, functietitel, contactgeschiedenis, IP-adres, cookie ID (over cookies lees je meer in ons cookiestatement) en surfgedrag. 

In dit privacy statement wordt uitgelegd waarom en op welke manier jouw persoonsgegevens verwerkt worden.

NIEUWSBRIEVEN EN MAILINGS

Als je op de hoogte gehouden wil worden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van communicatie, kan je je aanmelden voor de Fitzroy nieuwsbrief. Indien je geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen, dan kan je je in iedere mail uitschrijven. De mailadressen worden opgeslagen en alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.

VERBETERING VAN DE DIENSTVERLENING

Om onze dienstverlening te optimaliseren, houden wij ook persoonsgegevens bij. Denk hierbij aan de locatie, het klikgedrag of de gespendeerde tijd van website bezoekers.

RECHTEN VAN BETROKKENEN

Iedereen heeft een aantal belangrijke rechten onder de nieuwe AVG:

  • Inzage
  • Rectificatie
  • Vergetelheid
  • Beperking
  • Bezwaar
  • Overdraagbaarheid
  • Menselijke blik bij besluiten

Wij proberen hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Als je toch tips of opmerkingen hebt, dan horen wij het graag! Wil je van je rechten gebruik maken? Neem dan contact met ons op via info@fitzroy.nl of +31 (0)20 40 80 774.

Indien je na het opnemen van contact met ons meent dat je rechten zijn geschonden, kan je daarover een klacht indienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

BEWAARTERMIJN

Wij bewaren alle bovenstaande gegevens niet langer dan dat nodig is. De persoonsgegevens die wij van u verkrijgen voor de nieuwsbrieven en mailings worden bewaard zolang u ingeschreven staat. Zodra de inschrijving wordt beƫindigd, verwijdert Fitzroy Amsterdam deze gegevens. De gegevens die wij verkrijgen ten behoeve van de verbetering van onze dienstverlening, bijvoorbeeld klikgedrag, bewaren wij voor maximaal een (1) jaar.

DERDE ONTVANGERS

Fitzroy Amsterdam schakelt dienstverleners in voor de uitvoering van bepaalde werkzaamheden. Dit zijn geen ontvangers van persoonsgegevens, maar verwerkers. De dienstverleners waar Fitzroy Amsterdam gebruik van maakt zijn

  • Google voor de verwerking van email, adres & analytics gegevens.
  • Mailchimp voor nieuwsbrieven.
  • Highrise voor beheer contactgegevens.

Deze partijen verwerken de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyrichtlijnen van Fitzroy Amsterdam.

LINKS

Op de website van Fitzroy Amsterdam is een aantal verwijzingen naar andere websites van organisaties te vinden. Fitzroy Amsterdam is niet verantwoordelijk voor de manier waarop zij hun persoonsgegevens verwerken.