Meaningful Insights

10.000. Dat is het gemiddelde aantal advertenties waarmee de consument dagelijks wordt overspoeld. Of ze er nu om vragen of niet. Sommigen zijn slim genoeg om in een oogwenk te bepalen welke inhoud relevant is en welke niet. Sommigen voelen zich overweldigd door deze constante overvloed aan informatie. Anderen kan het gewoon niets schelen. Hoe dan ook, meer dan ooit moeten merken er doorheen breken. De beste manier om dat te doen is ertoe doen. Iets betekenen in het leven van de consument.

Bij Fitzroy geloven we in Human-Centered Branding. Daarom is onze Cultural Insights Unit gebouwd op de drie V's.

Voorhoede We kijken vooruit om te kunnen anticiperen op maatschappelijke verschuivingen en opkomende mindsets van consumenten. 

Verkennen We houden onze mond en luisteren om te begrijpen wat de consumenten drijft en wat hun gedrag bepaalt.

Valideren Wij begrijpen de kracht van data. Daarom is  onze Cultural Insights Unit opgezet om inzichten te kwantificeren en concepten binnen enkele uren te testen. 

Trends en inzichten vormen de kern van alles wat we doen. Daarom zijn wij the most adaptable to change. Een filosofie die we delen met onze klanten en een mentaliteit die leeft bij ons op de werkvloer. Elke maandagochtend trapt Pernille de week af met een korte trendpresentatie.

Deze hapklare triggers verschijnen ook in onze "Monday Morning Minute". Denk aan 'trend-bites' van zestig seconden die je onderweg kunt bekijken. Deze inzichten houden ons bureau en onze klanten scherp. Daarnaast publiceren we elk kwartaal whitepapers over trends in de sector. Download de whitepapers en bekijk onze Monday Morning Minutes hieronder.

FITZROY WHITE PAPERS

We worden gedreven door nieuwsgierigheid en houden van samenwerken. Daarom werken we samen met experts, consumenten, creatieve academies en merken om onze driemaandelijkse whitepapers te creëren.

Thema's variëren van de toekomst van eten en drinken tot fintech, retail en meer. Wil je met ons samenwerken aan een whitepaper? Neem dan contact op met Pernille. Ze houdt van een praatje.

VAN BRANDING NAAR BLANDING

Artemis Academie en Fitzroy hebben hun krachten gebundeld wat resulteerde in een whitepaper rond 5 shifts in food & drinks. Maar liefst 40 trend forecasters in spé gingen naar Parijs om de ‘art of looking sideways’ te beoefenen. Hun opdracht: kom met interessante innovaties binnen food & drinks terug om die samen met de onderzoekers van Fitzroy te beschrijven.

Download here >>>

GEN Z WIL FINANCIËLE ZEN

Alle verwachtingen die je hebt over jongeren en hun financiële zaken kunnen de prullenbak in. De Generatie Z wordt volwassen en bij dit volwassen leven hoort een nieuwe omgang met geld. Jongvolwassenen hebben al best wat moeten incasseren, zoals de coronacrisis, de woningnood en de huidige inflatie. Sommigen hebben het zelf ervaren en anderen hebben hun ouders zien struggelen. Nieuwsgierig geworden? U kunt uw gratis whitepaper hier downloaden. Veel leesplezier! 

Download here >>>

RETAIL VERVEELT NOOIT

Ieder jaar staan retailers weer voor nieuwe uitdagingen. Duurzaamheid, pandemieën, nieuwe productontwikkeling, diversiteit, inclusiviteit, personeelstekort, digitale transformatie en inflatie. Om er maar een paar te noemen. We spraken 10 experts en ontdekten 4 verschuivingen die momenteel retail in Nederland en daarbuiten beïnvloeden. Nieuwsgierig geworden? U kunt uw gratis whitepaper hier downloaden. Veel leesplezier! 

Download here >>>

RETAIL REMIXED. HET ONLINE KOOPGEDRAG VAN DE NEXT GEN

Fitzroy en Betalingsprovider Klarna doken samen in de leefwereld van millennials en Generatie Z om te ontrafelen wat hun drijfveren zijn en hoe ze de toekomst van online shopping zien. Het resultaat is een whitepaper genaamd Retail Remixed.Het onderzoek is afgenomen onder 1.000 Nederlandse jongeren in de leeftijd van 18-30 jaar. De insights zijn gevangen in heldere taal en in perspectief gezet, zodat met name webwinkeliers er hun voordeel mee kunnen doen.Hoe belangrijk is het werkelijk om als webretailer een purpose te hebben? Hoe moet je omgaan met reviews in je webshop als 94% van de jongeren product reviews van anderen laat meewegen in hun aankoopbeslissing. Deze vragen en veel meer wordt behandelt in Retail Remixed.

Download here >>>

THE FUTURE OF FOOD & DRINKS

Er gebeurt veel in de foodsector. In onze whitepaper 'Edibles - tasting the future of food and drinks' staan de meest relevante shifts binnen de foodbranche op dit moment beschreven. In deze whitepaper laten we niet alleen zien wat phygital flavors, ethical appetites, elevated animalistics en habitual hijacking zijn, maar ook wat dit voor jouw merk kan betekenen.

Download here >>>

Monday Morning Minute

Change making at the speed of culture demands a radar that is always on. That's why Fitzroy's Cultural Insights Unit is dedicated to scanning and analyzing societal shifts across industries. Every Monday morning our Insights Director starts the week with a selection of relevant trends, insights and innovations. And guess what, now you can get in on some bite size inspiration too. Check out our Monday Morning Minutes, in which we share our favorite trends to kickstart your week.