Kornuit

Rijkheid

Bijzondere ervaringen belangrijker dan status. 

We deden samen met MARE een omvangrijk onderzoek. Daaruit bleek dat een groot deel van de jongeren het moeilijk vindt om jong te zijn. Daartegenover staat echter dat deze generatie heel erg gemotiveerd is om alles uit het leven te halen. Ze vinden bijzondere ervaringen belangrijker dan geld of status. Ze zien het leven als een aaneenschakeling van mooie momenten.

360 graden

Ons domein 'Made of Moments' is volledig gemaakt met, voor en door de doelgroep. Van positionering, creatie, festival en tot zelfs de verpakking. Alles werd bij Fitzroy neergelegd. En wanneer bepaalde stakeholders het niet helemaal konden volgen, werden zij alleen maar meer enthousiaster.

Festival bier

Tactiek: jongeren bereiken via festivals.

Om de festival beleving beter te vangen dan dat in de huidige aftermovies wordt gedaan, lieten we de festivalganger deze keer zelf filmen. De Kornuit Crowd cam. Daarvoor hackten we een TomTom bandid en voegden er extra features en een water- en schokbestendige case aan toe. De speciale features als G-force, heart rate, distance + speed, temperature en decibels zorgden voor een perfect totaalplaatje van het gehele festival.

Bijzonder krat

Dagelijks gooit ieder van ons plastic consumentenafval weg. Het Kornuit krat is volledig van dit afval gemaakt. Het plastic consumentenafval wordt ingezameld, gesorteerd, gescheiden en vermalen. Het kunststof dat hieruit ontstaat, is ongekend sterk. En juist dit kunststof is gebruikt voor het Kornuit krat.