Pure goat

Geitenmelk

De best opvoedmelk na borstvoeding

De naam zegt het al: The Pure Goat Company is puur. Biologische flesvoeding gebaseerd op melk van Nederlandse geiten.Dit bedrijf gaat 100% voor geitenmelk, omdat de eigenaren er 100% in geloven dat dit het beste is voor baby’s die flesvoeding nodig hebben. Verder zit er niets in, dat niets toevoegt.

Jur Baart, eigenaar Fitzroy: “Wij houden er van om challengers te challengen. The Pure Goat Company wil de markt van babyvoeding challengen. WIj hebben Frank en Rogier continu uitgedaagd om het anders te doen. Alle merken in deze categorie doen allemaal zo serieus. Alles lijkt op elkaar. Alle Instagram pagina’s staan vol met stockfoto’s. Met een uitgekiende strategie, een glimlach en goede design staat er nu een ander babyvoedingsmerk in de schappen.” 

Voor deze grow-up mochten we de positionering ontwikkelen, de social media campagne, de outdoor campagne en de verpakkingen. Voor de verpakkingen waren we op zoek enerzijds blokvorming te krijgen in het schap en anderzijds ook op te vallen. Alles is wit of blauw. Wij ontwikkelden een regenboog. Iets waar kinderen en zelfs volwassenen nog steeds door geraakt worden als zij er een zien.

Kinderboekjes

Voor social media ontwikkelden we 100 boekjes of liever gezegd 'covers'. De titel en de afbeelding van de boekjes vertelden iets over ons product, proces of de mensen achter Pure Goat. Een mooie reeks posts op Instagram die tot veel blijde gezichten heeft geleid.

Outdoor

Om een beetje reuring te krijgen ontwikkelden we een outdoor campagne in Amsterdam, tijdens de Pride week. 3 mooie stellen poseerden met hun baby. Stellen waarbij het onmogelijk was om borstvoeding te geven, zoals deze twee prachtige vaders.