Danone

Danioooooh

Prikkelen van alle zintuigen.

In onze big idea zetten we het kwarkmerk Danio neer als een disruptief merk dat alle zintuigen van de consument wil prikkelen. Want het gaat hier niet alleen om de uitgesproken smaken, maar om de totale beleving. Marieke van Balen, marketingdirecteur van Danone, zegt: 'We hebben Fitzroy gevraagd om het merk meer van nu te maken, zodat we meer aansluiting krijgen bij de millennials. De eerste campagne via Instagram was een ongekend succes.'

Danone

De grootste B-Corp ter wereld.

Danone Zuivel Nederland kreeg in 2019 de B-Corp certificering als erkenning voor haar onafgebroken inzet voor het welzijn van mens en planeet. Deze internationale en onafhankelijke vorm van certificering bevestigt de kwaliteit van sociale- en milieunormen in de bedrijfsvoering en wordt toegekend door de onafhankelijke organisatie B Lab. Voor Danone werken we niet alleen voor Danio, Hüttenkäse en Danoontje, maar ook voor de oncologie-divisie die met name voeding ontwikkelt vanuit het medisch perspectief. Mooi en dankbaar werk waar we ongelooflijk trots op zijn.

Danoontje

Om de nieuwe productrange 'zonder toegevoegde suikers' van Danoontje onder de aandacht te brengen, zijn we weer even teruggegaan naar de bestaande associaties die nog steeds in de hoofden van de consumenten leven. Dit waren natuurlijk de Powerrr, het meisje en de spierbal.

Danio drop

Naar een idee van Fitzroy.

Soms wil je meer doen dan alleen een campagne ontwikkelen. Je wil laten zien waar het merk voor staat en daar bewijsvoering voor aandragen. Binnen Fitzroy denken we altijd verder dan alleen een big idea. We willen nadenken over de verpakking of over een nieuw product. Zo kwam - met het zwarte Danio logo in ons achterhoofd - ons idee voor Danio Drop.

Veel social

Om ook jongeren te interesseren voor Danio, hebben we alle campagnes ook voor social media doorvertaald. Met voting-mechanismes op Instagram tot verschillende stickers.