Yumeko

Bedden/goed

Koop goed beddengoed. Koop Yumeko.

We zijn ongelooflijk trots dat we voor dit mooie social impact bedrijf mogen werken. We hebben een geïntegreerde campagne ontwikkeld om meer mensen kennis te laten maken met Yumeko. Hierbij hadden we continu in ons achterhoofd dat we echt op moeten vallen in het reclameblok dat overspoeld wordt door andere bedden(goed)fabrikanten. Om onderscheidend te zijn sluiten we daarom af met de regel: Koop goed beddengoed.

Duurzaam

De producten van Yumeko zijn van biologisch GOTS gecertificeerd katoen en indien mogelijk ook Fairtrade gecertificeerd. Yumeko wil bewijzen dat een duurzaam businessmodel ook werkt en is er ervan overtuigd dat positieve maatschappelijke veranderingen in gang gezet kunnen worden door bedrijven en hun klanten.

1 kilo gif

In de campagne wilden we een statement maken om binnen het reclameblok... vol andere beddengoedfabrikanten op te vallen: "1 Kilo kantoen kost 1 kilo gif". Een duidelijk en duurzaam statement.

Ook iconen

Naast de geïntegreerde campagne ontwikkelden we een nieuwe beeldtaal in de vorm van iconen. Want we weten allemaal dat het erg lastig is om in woorden duidelijk te maken wat nu precies het onderscheid is van Yumeko in het proces. De Theory of Change maakt dit in 1 beeld duidelijk.