Fitzroy Navy Rum

VERANTWOORD

De eerste 'milieuverantwoorde' rum

Een probleem wegdrinken is nu een haalbare optie geworden. Door de introductie van Fitzroy Navy Rum - niet alleen 's werelds eerste duurzame rumlabel, maar volgens veel gerenommeerde design blogs, ook een van de meest indrukwekkende en goed doordachte producten die ze in lange tijd hebben gezien. Met het concept, wilden we mensen aanmoedigen om de cyclus van consumeren te heroverwegen. En om ook hun steentje bij te dragen door te drinken. Verantwoordelijk en met een nobel doel.

ZEEWAARDIG

De rum ontleen zijn naam aan Robert Fitzroy, de kapitein van de Beagle die de enige echte Charles Darwin naar zijn bestemmingen navigeerde. De alcohol is speciaal, omdat het een ‘marinestijl’ recept combineert met eeuwenoude methoden om een ​​donkere en zware maar zachte drank te creëren die smaken combineert uit Jamaica, Barbados en Trinidad.

COCA COLA

Dit zijn de Coca Cola labels die zijn gebruikt voor de dop en waren aangespoeld op de Nederlandse kust. Met hulp van vrijwilligers hebben we niet alleen het strand schoongemaakt maar de labels ook verwerkt tot plastic doppen. De doppen waren zo bewerkt dat het op marmer leek.

120 blogs

Onze rum stond op meer dan 120 blogs wereldwijd. We werden door een vooraanstaande trendwatcher gezien als een nieuwe shift: "upcycle". Van oude materialen een veel mooier product maken. En we werden veel benaderd om de rum op grotere schaal uit te rollen. Omwille van de kostbare dop lukte dit helaas niet.