Shimano

Global introduction Shimano DURA-ACE

Fitzroy heeft de internationale campagne ontwikkeld voor Shimano’s groupset DURA-ACE. Deze is in september 2021 wereldwijd gelanceerd. DURA-ACE wordt gezien als dé standaard in het pro peloton. Het merendeel van de renners rijdt met DURA-ACE.

De lancering is een belangrijke nieuwe stap in de science of speed de noemer waaronder Shimano haar meest innovatieve producten ontwikkelt. De groepset is speciaal ontwikkeld voor atleten die nergens concessies doen om het beste uit zichzelf en de sport te halen.


EVERY DAY NEW BIKE DAY

Je racefiets of mountainbike rijdt het beste op #newbikeday. Op de dag dat deze uit de doos komt of door de dealer wordt overhandigd. Op internet en social channels posten rijders dan hun nieuwe 'ride' met #newbikeday. Maar er komt altijd een tweede dag en daarom is het belangrijk dat je je fiets goed onderhoud. En dat doe je met Shimano Wear Out Parts. Zo is het elke dag #newbikeday.

Fitzroy ontwikkelde 3 films voor de road, mtb en urban/e-bike categorie voor heel Europa. De campagne films werden vertaald naar social formats, advertenties, point of sale materiaal etc.