Fitzroy ontwikkelt ludieke actie voor SportCity

Jan 03, 2024

Januari is de maand waarin mensen zich oriënteren op een sportclub. SportCity wil laten zien dat zij niet alleen staat voor bewegen, maar ook voor gezelligheid. Om al die mensen te bereiken, hebben Fitzroy en SportCity een ludieke actie ontwikkeld: een paar sportsloffen cadeau bij een jaarlidmaatschap. 

Sloffen in de vorm van sneakers

Merle Weil, Marketing Lead bij SportCity: "Natuurlijk zijn wij een sportclub waar je lekker kunt trainen, maar we zijn ook een club met een community functie voor de buurt. Je sportclub om de hoek, waar het leuk is om te gaan sporten. Want warmte en gezelligheid kunnen we wel gebruiken in deze donkere, koude (en natte) dagen. Daarom waren we meteen verliefd op het idee van de sportsloffen. Het is de ideale combinatie van sporten en je thuisvoelen."

Jur Baart, oprichter Fitzroy: "Vorig jaar zijn we een mooie samenwerking met MINDUs gestart, waarbij ruim duizend jongeren met mentale problemen een (gratis) lidmaatschap van SportCity hebben ontvangen. Die partnership zet SportCity dit jaar weer door. Maar voor 2024 wilden we toch ook meer de relaxtheid van SportCity benadrukken. Het zijn mooie clubs waar je ook gezellig een kopje koffie kunt drinken met je buurman. Het is een mooie ronde actie, die hopelijk weer voor genoeg reuring gaat zorgen."

De campagne is live op socials, radio en outdoor.