InShared

We all benefit

De challenger binnen verzekeringen.

InShared is al 4 jaar klant bij Fitzroy. Na een intensief positioneringstraject was duidelijk dat we een aantal associaties in tact moesten houden: het logo, de kleur roze en natuurlijk de slogan 'We all benefit'. Maar de uitingen die er toen waren telden niet op en de challenger-mentaliteit kwam minder goed naar voren. Het werd tijd om InShared weer meer smoel te geven. Letterlijk :)

Karakter

Samen met de mensen van InShared en Glassworks hebben we een nieuw karakter ontwikkeld, in een periode van ongeveer 4 maanden. Een aaibaar karakter die ook recht voor zijn raap is. Die de juiste vragen kan stellen en oog heeft voor detail.

Alles telt op

Door gebruik te maken van een karakter word je als merk in alle touchpoints consistent. We gebruiken het karakter niet alleen above-the-line, maar ook below-the-line, zelfs in interne communicatie. Het 3d geanimeerde karakter popt overal op waar InShared aanwezig is.

De hand

De eerste televisiecommercials hadden alleen de hand in zich. Dit om twee redenen: tijd en budget. 'De helpende hand' deed in het begin al goed z'n werk, maar we merkten ook dat we meer 'smoel' nodig hadden om de challenger-mentaliteit van InShared gestalte te geven.