Leolux

Welcome to you

Made-to-order designmeubelmaker Leolux wilde een nieuwe generatie van designliefhebbers aanspreken. We brachten hun behoefte aan zelfexpressie en authenticiteit samen met de kwaliteit en uitgesproken stijl van Leolux en maakten een campagne die afstand neemt van de lege designwereld door interieur tot leven te laten komen.

Gemaakt om te leven

De meeste campagnes op het gebied van designinterieur zijn steriel en bevatten weinig emotie, terwijl je interieur juist emotie is. Het laat zien wie je bent en het is er om in te leven. Met de ‘Welcome to you’ campagne laten we de persoonlijke kant van jouw interieur zien en de keuzes die je daarin kunt maken.

Four Word Stories

Leolux maakt uitgesproken en handgemaakt made-to-order meubilair, die geheel naar wens is aan te passen door de klant. Onze campagne focust op jouw identiteit door je uit te nodigen jezelf te omarmen en je kleurrijke karakter te laten stralen in je interieur. Om dit gevoel te versterken, hebben we 'four word stories' geïntroduceerd: kleine gedichtjes die een persoonlijke visie koppelen aan het interieur.

Zelfexpressie omarmen

Dit gevoel hebben we consistent doorgevoerd in onze geïntegreerde campagne, die was te zien op de televisiezender van NPO en RTL, via on demand platformen als Videoland, op Youtube, via ‘digital outdoor’ en de social kanalen van Leolux. De stijlvolle en rake campagne werd met veel enthousiasme ontvangen door onze doelgroep.