Naturo

Huisdieren maken ons echt gelukkiger. Ze zorgen voor een betere mentale gezondheid en minder stress. Dat maakte een team van gerenommeerde Britse onderzoekers vorig jaar bekend. De studie toonde aan dat dierentherapie objectieve stressmetingen zoals hartslag en huidtemperatuur kan beïnvloeden. Zeker in Corona-tijd. Dit inzicht werd als uitgangspunt genomen voor de nieuwe internationale campagne van Naturo Natural Pet Foods: producent van dierenvoeding, gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Want dierenliefhebbers willen niet alleen het beste voor hun huisdieren, huisdieren willen ook het beste voor hun baasjes.

In de vorige Natural Beauty campagne stonden een modderige puppy, een hyperactieve hond en een stoute kat centraal. Het publiek werd meegenomen naar een smetteloze filmset waarin reclamemakers de voordelen van Naturo diervoer proberen te demonstreren. De dieren hielden zich niet bepaald in.

Claire McNally van Mackle Pet Foods: “Fitzroy heeft ons geholpen om een onderscheidende positie te vinden binnen de drukbevolkte markt voor dierenvoer. Ons product is 100% natuurlijk, wat ontzettend goed is voor zowel het huisdier als de eigenaar die kan genieten van een gelukkig en gezond maatje.”